onsdag 1. mai 2013

Husjakt og budrunder !

Det er neimen ikke enkelt nei når man er på husjakt ! Mye å passe på og viktig å lese prospekter spesielt det med liten skrift. Er det noe man lurer på, så ta kontakt med kommunen, for meglere er selgere !
Vi har truffet på en megler og vi har kalt han "Torkil Tåke", og han burde gjort hjemmeleksen sin før jeg kom ja ! Han måtte ringe selger 3 ganger for jeg hadde noen, for meg, enkle spørsmål om eiendommen. Er det mulig å ikke vite om vann og avløp er privat eller offentlig? Hvor er lysbryteren til kjelleren? Når var det sist feier og branntilsyn her? "Øøøø? Jeg vet ikke, må ringe selger !!!" sa Toril Tåke. Ok !
Og sånn har det vært siden. Har det kommet bud ? Er det flere som har vist sin interesse? Øøøøøø? Tror ikke det ! Hjelp !! Jeg er en dame på husjakt og blir helt blåst av banen når jeg møter slike meglere. 
Så da ringer jeg kommunene da. Får svar og god hjelp, heldigvis ! Så la vi inn bud da, men........
Nei, selger synes budet var for lavt. "Ja, ja" , men jeg har et budsjett og husk at det er dyrt å selge også- sånn 100-120. 000.- sier jeg. "Øøøøøø, du skal få en god pris av meg," sier Torkil Tåke. Særlig om du skal få selge mitt hus- du klarer ikke selge dette til meg engang, tenker jeg.  Motbud da? "Øøøøø." sier Torikl Tåke.  
Er det mulig? Ja, vil han ikke ha pengene mine så kan noen andre får dem! Basta !

ps. Jeg håper jo at jeg får dette lille vakre huset med en hage som har potensialet !

Eller kanskje familien og jeg må bo i.........Mens vi jakter på Torkil som forsvinner i tåken........


2 kommentarer:

  1. LOL, Torkil fog.. I really hope you get the house you want, if you don't we'll all hunt Torkil Fog into the mist.I really hope that Torkil fog takes his head out from the fog for a moment. The pink little castle is great BTW and nice picture of Torkil Fog on his way into the mist, I wish you good luck with the house hunting and with Torkil Fog:)

    SvarSlett