onsdag 15. mai 2013

Den store dagen nærmer seg

Men hva med været?????
Det er en eneste dag i hele året som vi nordmenn ønsker sol og varme - 17.mai. 
Nå har vi slitt med kulde, snø, regn og frost og bare gått og ventet på at bjørka skal springe ut, mens votter og boblejakke fremdeles henger fremme. Vi lever i ett meget langstrakt land og har vel aldri opplevd at været har vært det samme overalt-greit nok, men 1 av 365 dager kan vi vel få sol og varme over det hele? 
Vi vil se: Glade barn, pyntet i sin beste stas, med nye sko, 17. mai sløyfer, norske flagg og smil om munnen i barnetogene mens hornmusikken runger i våre ører rundt i hele landet. Gnagsår og hull på kne, ballonger, iskremflekker og ketchup på kjolen ja det hører også med. Bare de ikke er gjennom bløte !!!!
Ja akk og ve. Vi sjekker værmeldingen og yr på mobilen så ofte vi kan, for her gjelder det å helgardere seg med garderoben !! Mor har ansvaret og dette har vi vært med på før!

Blir det......
Regn og ruskevær i flagger vårt?


Eller blir det......


 Uansett så er 17.mai den dagen vi feirer vår nasjonaldag, vår grunnlovsdag og vi gjør det på en litt annen måte enn ellers i verden. Det er en dag vi er stolte av. Uansett vær så er vi alle ute og feirer denne dagen.

Barna går i barnetog.......Noen er russ.......(litt større barn)

Veldig mange tar bunaden på..........uansett..........

Vi får vente i spenning på atter en værmelding :)

1 kommentar: