mandag 29. april 2013


Så fikk vi testet brannalarmen !

Ja innimellom godvær, gråvær og husjakt så tester jeg brannalarmen-helt ufrivillig denne gangen også. Ja jeg lurer jo på om hodet mitt er helt med meg noen ganger.
Jeg holdt på med å lage middag og som kvinner flest skal jeg helst gjøre flere ting samtidig, og gjerne ha gjort det igår! Potetene koker, stekepanne med smør er satt på og jeg skal bare ta noen mål i stuen. Da ser jeg det- det ryker som bare fy av stekepannen ! Jeg løper inn på kjøkkenet, trekker pannen av platen, skrur den av og så setter jeg på viften- ja typisk-etterpå klok! Men det hjalp jo ikke stort, så opp med vinduet og verandadøren. Men det er jo selvfølgelig stekepannen som ryker- at det går an å være så dum:) Så ber jeg datteren min løpe ut på terrassen med pannen, men akk da var det for sent-alarmen går- Stella løper inn og vaktselskapet ringer. Jeg forklarer og er ganske flau! "ja matlaging ja", sier damen som ringer forståelsefullt. Så skrur jeg av alarmen, og i det samme så kommer datteren min inn med stekepannen igjen, for den var så tung og varm å holde. Å NEI !!!! Så går alarmen igjen ! Hunder og barn, stekepanner og mødre løper om hverandre. Det er ikke mulig vet du. Ny telefon fra alarmselskapet"matlaging?" var det første han sa. Uff, ja unnskyld, unnskyld......
Ja da har vi testet brannalarmen. La oss si det slik: DEN VIRKER !!!!
Middag?
Tja.......
I kampens hete hadde Stella spist det meste av kjøttdeigen, så det ble omelett og stekte poteter med salat!
Ja, jeg stod og passet på hele tiden! Ingen brente omeletter her i gården, nei !
Ps.
Husk å teste brannalarmen :)


Jeg har ikke gjort noe galt-har bare ikke lyst på min mat :)


Trett og veldig mett !

1 kommentar:

  1. LOL, It's good to know that the fire alarm is working:) omelette and fried potatoes served with a salad is always a nice meal when waiting for the summer to arrive:)

    SvarSlett