mandag 29. april 2013

Godvær og høstvær mens vi venter på....

Ja her går det fort i svingene om dagen ! Lørdagen var en fantastisk deilig dag. Jeg fikk raket i alle bedene og nå begynner jeg å se hva som kommer opp de forskjellige stedene. En rhododendron har dessverre gått dukken i vinter og en annen har fått har medfart. Jeg klippet den som var skadet litt tilbake, så får vi se om det går bra med den. Det er litt for tidelig å si om alle rosene har klart den harde vinteren, men ett er sikkert det kommer mye vakkert i bedene og mine bitte små syriner ser ut til å ha klart seg. Solbærene også, for den er jo hardfør. Plenen var ennå for fuktig til å rake, men jeg forsøkte og gre den litt-løftet litt på det tørre.
Lørdagen ble det atter en deilig grillmiddag på terrassen. Godt å komme igang med hagearbeidet, men det er mye som gjenstår.
Så igår kom høsten-ja maken så kaldt det ble. Regn og blåst som bare vi østlendinger kan klage på :)
For er det noe vi snakker om her i landet så er det været! Vi bor i ett langstrakt land, med mye vakker natur og høye fjell og ikke minst MYE VÆR !
Men nå kommer den snart- våren du vet :)For det er dette vi lengter etter-blomster-farger-nytt liv 
1 kommentar:

  1. Rain and wind at least you don't have to water the flowers in your garden:) I really hope summer comes to you soon, it seams like you've had a ruff winter.. Don't Worry, Summer will come out of the blue one day when you least expect it:) Then you can show us all the beautiful summer flowers you have in your garden:) I'm really looking forward to read and to see pictures of your Garden in the summer:)

    SvarSlett