onsdag 24. april 2013

Hus jakt !

Ja nå har vi startet ett spennende prosjekt- hus jakt ! Du så mye det finnes på markedet og mor pløyer gjennom nettet så øyet blir stort og rødt! Det skal liksom passe oss alle sammen både oss to bente og de firbente. Mange er flinke til å gjøre hjemmene sine attraktive. Det er pene kjøkken og bad, rommene er lyse med luftige gardiner, det er ryddet og satt fram blomster og lys. Men andre........ !!!
Å hjelpe meg!! Det finnes mye rart - tro meg- og hvor er takstmennene hen? Hus som det må gjøres mye med både utvendig vedlikehold, samt det sanitære og kjøkken hvordan kan de klare å sette slike priser og ikke minst la selger få slike høye forventninger? Vi vet jo at boligmarkedet fremdeles har stigende priser, for vi har ikke vært rammer av finanskrisen slik som resten av Europa og USA,men det finnes grenser for en boligkjøper også.
Så nå leter vi, går på visninger og gjør avtaler med banken. Tro meg dette skal bli en morsom jakt, hvis den ikke tar helt knekken både på mor og hundene:)
Stella og Cita  tar det forsåvidt med ro på sin måte.  Det er nok verre med mor og vi får håper hun ikke gir opp underveis.

Stella cooler'n

og det gjør Cita også.... hus eller hus.......

2 kommentarer:

  1. House Hunting is hard.. It's hard to find the right house for the right family, especially if the appraisers over-price the houses. I really hope you find the perfect home for you and your family:) Good luck with the House Hunting!! :)

    SvarSlett
  2. Thank you, I need all the luck I can get :-D

    SvarSlett