torsdag 25. april 2013

Den første middagen på terrassen !

Ja endelig kom den- den første dagen vi kunne spise middag på terrassen. Grillen står fremdeles i garasjen, og garasjeporten har gått nesten helt av hengslene, og kan bare åpnes en gang til i år før den skal rives til høsten. Høres det dumt ut? Ja, det er helt håpløst spør du meg. Så da ble det engangsgrill da. Men når det blåser rundt alle hushjørnet og naboen sitter ute på terrassen var gode råd dyre, for vi ønsket ikke å røykforgifte naboen- da kan selv det beste naboskap skrante- tro du meg :) Så vi satte denne blikk saken på forsiden av huset- lukket alle dører og vinduer og satte i gang. Du som det røyk! Jeg var ett øyeblikk redd for at brannalarmen inne skulle begynne å ule, og neimen om jeg ønsket telefon fra vaktselskapet om utløst brannalarm !!!
 Dessuten kommer det en damestemme fra den ene alarmen som sier "Brannalarm-Brannalarm! " Det gjør at Stella brå snur og løper inn i huset og står og ser opp på alarmen, for hun lurer vel hvorfor denne damen sitter oppi taket vårt og snakker.  Stella er intelligent, men altfor nysgjerrig til å være redd!
Nok om den avsporingen. Vi hadde et deilig måltid på terrassen-uten at noen ble røykforgiftet- og alle var mette og fornøyde over det første grillmåltidet denne våren på terrassen !Disse to her var så mette at de tok ettermiddags luren, så det ble ikke mas om pølser av de to, og takk for det :)1 kommentar:

  1. I love to BBQ:) How cool is it:) Summer is closer around the corner everyday:) I hope you had a great meal:)

    SvarSlett